But I keep climbing and hoping things would change...

 
...This must be a slow death that I'm traveling on. It feels so wrong, I'm barely holding on.
 
 
Haft fina Johanna här på besök ikväll, vi hade det mysigt med tända ljus, thé, choklad och goda mackor. Gjorde chiabatta i ugnen med god salami, mozarella, soltorkade tomater & rödlök på och till det ruccola sallad & avokado. Mumsigt! Som vanligt när vi ses gick munnarna i ett och klockan sprang i väg.
 
 
När regnet slutat utanför så tog vi en promenad, jag följde Johanna hem och gick sedan en extra sväng innan jag tillslut kom hem. Mörkt var det ute när jag traskade...musik i öronen och inte en käft ute. Tid att tänka och fundera. Knepigt det där att man hinner tänka så förbaskat mycket när man är ute och går. Kan behövas det med..nu är jag iaf hemma igen och det är så förbannat tom här. Vinkade av Oliwer innan jobbet i morrse och nu ser jag honom inte fören söndag igen. Det känns förjävligt. Förjävligt att inte få träffa sitt barn när man vill. Ska det vara såhär nu dom kommande 18 åren? Hur lär man sig leva med det? Hur vänjer man sig? Hur accepterar man att det är såhär det kommer att vara? Hur blir det lättare, kommer det kännas lättare? Det känns orättvist. Men samtidigt har han en pappa oxå, jag är inte den enda i hans liv. Man jag vill vara del av hans liv, varje dag. Nu är det varannan helg han är borta så jag har han ju mer än vad jag inte har honom som tur är...
 
Redan i måndags började paniken komma...vad ska jag hitta på i helgen? vad ska jag göra på freda, vad ska jag göra på lördag? Kommer jag sitta hemma själv i tomma intet och bara rulla tummarna och längta till söndag? Jag är van vid att ha honom breve mig, varje natt. Jag är van vid att varje morgon vakna vid hans sida. I morgon är det ingen liten kille som stryker mig på kinden och säger "morrn morrn mamma". Pratade precis i telefon med Knodden och då helt plötsligt kom tårarna. Och nu slutar dom inte rinna..känns som jag ska få en panik attack. Har en sådan tom känsla i kroppen och en klump i magen som bara knyter sig hårdare och hårdare. Jag har inte ens varit i från honom en dag. Och han har ju varit borta förut, men det är skillnad. Har han sovit en natt hos mormor eller farmor så har jag valt det. Jag kanske har haft något jag vill hitta på och visst är det underbart med egentid ibland. Men det är skillnad nu...nu får jag inte välja, det bara är såhär och jag hatar det. Jag hatar det något fruktansvärt.
 
 
 

Liten blir stor.

 
Gud så mycket söta små barn det är på Oliwers förskola nu. Har ju precis varit inskolning för nya barn så nu är Oliwer bland dom största på avdelningen, massa nya ettåringar :) Känns konstigt att Oliwer var så liten när han började. Dom såg ju så himla små ut, endel hade väl säkert precis lärt sig gå, riktigt stappla fram :)
 
Nu efter jobbet så har vi bakat blåbärs muffins här hemma till morgon dagen. Det är nämligen Oliwers sista dag på termiten/hallonet i morgon. Meningen var att hans sista dag skulle vara på torsdag men då ville hans farmor ha honom hela dagen. Så vart lite stressigt i min planering då jag inte hade räknat med att behöva baka redan ikväll. Fick svänga in på netto och köpa ägg och när vi kom hem och skulle baka märkte jag att bak smöret hade gått ut. Tänkte att jag smälter det och testar, gick ut för tre dagar sedan så tänkte att det kanske inte var så farligt, men fy sjutton vad det luktade när det var färdig smält! usch. Så det fick bli flytande margarin och det funkade lika bra. Sedan hade jag knappt något socker kom jag på, skulle vara två dl i smeten och det var precis på håret att det räckte kan jag säga. Trots motgångar lyckades vi få ordning på smeten och det blev riktigt söta (och goda) små blåbärsmuffins :)
 
 
Hann även in på lilla ting idag där jag fixade i ordning varsitt litet paket till fröknarna på Oliwers avdelning. Sååå på måndag börjar hans inskolning på Hackan. Den förskolan ligger två minuter härifrån så ska bli himla skönt att slippa cykla kors och tvärs över halva stan för att lämna & hämta skrutten. Varje dag blir det sammanlagt 1 mil för mig att cykla, om inte mer. Fyra dagar blir alltså 4 mils cykling i veckan då han alltid går mån-torsd. Jösses va mycket det låter. Nu på sommaren har det ioförsej varit skönt att cykla, och man får ju lite motion :) Upp för mördar backen varje dag, puuh!
 
 
Nu är ju ioförsej planen att vi ska flytta, men han kommer gå på österåsen sedan när det är färdigt så då kommer det oavsett bli närmare då vi inte kommer bosätta oss bortmot lockerud.
 
Nu sover lilleman och jag ska ta och plocka i ordning lite köket, ser ut som ett bombnedslag efter våran bakning =P Sen blir det soffan & teven!
 
Ha en mysig kväll.
 
 
 
 

Är hösten redan här?

 
Visst att solen sken i morrse men fy sjutton vad lurad man blev för varmt var det inte. Skulle behövt vantar när jag cyklade till jobbet. Va riktigt kyligt i luften! Jaja man får vara nöjd med att det var sol iaf :) Jag är för övrigt verkligen inte redo för hösten. Jag är inte redo för kylan, jag är inte redo för dom mörka kvällarna, jag är inte redo för höst depp helt enkelt. Många gillar hösten, inte jag! Sommaren har gått alldeles för fort och varit alldeles för regnig. Ne, jag behöver en resa till värmen om jag ska överleva till nästa sommar. Så kommer det tyvärr inte bli så vette sjutton hur jag ska klara mig igenom hösten & vintern utan att deppa i hop totalt. Bläää!
 
Även Oliwer verka ogilla den kyliga luften i morrse, kaaaallt sa han när vi svischa ner för backen och vinden blåste på våra frusna händer =P Jackorna har hängt i garderoben hela sommaren och jag har levt i mina långa shorts på jobbet, men idag blev det jeans och jacka som gällde.
 
 
Efter en dag på jobbet så blev det matlagning så fort vi kommit innanför dörren, lagade korv stroganoff med ris vilket Oliwer mumsade i sig med god aptit. Jag satt bara och petade i maten, ingen matlust alls när halsen svider som den gör. Får ta mig en kopp thé och en smörgås till teven sen i stället. Nu är en styck Oliwer badad och nerbäddad i sängen. Tvättmaskinen går för fullt och diskmaskinen är precis ur plockad. Jösses vad man ska hinna med mycket jämt. Kommer ihåg vad mamma sa när jag bodde hemma, "vänta tills du får egna barn, jobbar & har ett hem som ska skötas och magar som ska mättas". Kommer såväl ihåg vad grinig man blev när hon sa till en att man kunde hjälpa till med att tex plocka ur diskmaskinen eller att hänga upp lite tvätt. Ångrar att man var en sådan bortskämd snorunge som minsann inte ville hjälpa till med något. Men än så länge tycker Oliwer det är kul att hjälpa sin mamma. Han lägger gärna in tvätt eller plockar ut besticken ur diskmaskinen. Sen om han krånglar till det mer än hjälper mig är ju en annan sak. Tanken är god! <3
 
Så fort tvätten är upphängd så ska jag krypa ner i soffan, käckebrödet blev nyligen klart i ugnen så ska göra mig en alldeles nybakt knäcke macka med ost & gurka på :) nam nam. Ensam söker börjar ju kl nio, så det måste jag kika på! Har sett varenda säsong, himla roligt program :) Sen att det är en Mariestadsbo med är ju lite extra kul. Kikar ni på det?
 
Föresten, ett tips till er som behöver en hårfön! Det finns svin billiga på expert. Endast 69 kr! Jag sprang in där idag innan jag hämtade Oliwer på dagis och köpte mig en. Min började nämligen låta och ryka som fan häromdagen, sen sa det pang och den stendog. Så berättade mamma att dom sålde ett visst antal på expert så jag rusade självklart in och tog del av detta billiga erbjudande. Så nu har jag en fungerande hårfön igen! Om den är bra återstår att se, priset gör ju att man tvivlar på kvaliten.
 
 
 
 
Ne, nu tror jag tvätten strax är klar, plikten kallar!
 
Hoppas ni haft en bra måndag och får en mysig kväll.
 
Kramar
 
 
 
 

Whatever...

 
God eftermiddag, då var det söndag och helgen är slut. Helgen har varit bra faktiskt. I fredags när jag slutat jobbet så cyklade jag hem och tog en dusch, fixade i ordning mig och blev sedan upp plockad av Gottan. Åkte hem till han & Lina där vi tog ett glas rosé innan vi tog en promenad ner till stan. Gick till stadt och käkade grillbuffé och drack ett glas rött till. Va en sång tävling så det var live musik och hela köret. Riktigt duktiga var dom som uppträdde! Efter maten fick vi mersmak på vinet så då beställde vi in en flaska och delade på. Klockan gick och helt plötsligt hade alla gått hem, utom vi tre =P Nattklubben var stängd men vi fick va kvar och dom körde igång musik, så vi hoppade runt där ensamma på dansgolvet och när rödvinet var slut beställde vi drinkar....även Marre kom förbi och joina vårat lilla party. Haha, blev mkt skratt den kvällen :) Vi va inte hemma fören två. Lyckad kväll! <3
 
 
 
Strax innan lunch på lördagen så kom Oliwer hem, vi käkade mat och sedan sov han middag i över två timmar. Kan säga att jag låg rätt bra i soffan så jag lät han sova så länge han ville =P Fick mig en powernap så när han sedan vaknade var jag pigg igen :) Vi tog cykeln ner till stan och köpte lite lördags godis och sedan cyklade vi vidare hem till mamma och pappa där vi spenderade eftermiddagen/kvällen. Det blev hel grillad kyckling, pommes, såser, grillad ananas och sallad till middag. Har en mäster kock till farsa! Guuud så gott det var. Va hemma framåt nio på kvällen och då somnade Oliwer på två röda. Jag låg i soffan och käkade godis och glodde på en urkass film. Somnade så fort jag stängt av teven.
 
I morrse vaknade vi halv nio, käkade frulle och sedan tog vi en promenad ner till oxen för att handla lite. Skulle ju regna hela dagen idag men det har ju minsann mestadels varit sol :) Vi hann bara hem och packa in maten innan syrran ringde, vi blev upp plockade och åkte hem till dom. Åt lunch och fikade. Sedan kom även mamma och pappa och vi bestämde oss allihopa för att åka ut till Torsö. Va lite saker att göra för barnen där, bla häst & vagn åkning, ansiktsmålning osv. Oliwer blev målad till en liten tiger, trodde inte att han skulle vilja sitta still men han satt som ett ljus och rörde inte en fena :) åh så söt han vart :)
 
 
 
När vi hade varit där en stund så åkte vi sedan till Laxhall där vi fikade och tittade på båtar. När vi sedan kommit in till stan så hämtade Micke Oliwer så han fick träffa han en sväng innan han åker till Norge och jag hoppade in på oxen och köpte med mig natur godis hem. Har tagit ett varmt bad nu, känner mig lite halv krasslig. Halsen svider och jag har ont i huvudet. När Oliwer somnat i kväll så ska jag krypa ner under täcket och mumsa godis och bara slappa!
 
Hoppas ni haft en bra helg.
 
kram
 

Här tar vägen slut.

 
 
...för vad vi än kallar det, så är det bara ett långsamt farväl...
 
Blogg lusten är kanske inte på topp och jag har varit dålig på att ta bilder i helgen men här får ni en liten uppdate iaf.
 
Helgen har sprungit i väg lika fort som vanligt. I fredas gick jag en sväng på stan efter jobbet, den rundan tog fem minuter. Vi har ju ett sådant himla utbud på affärer, eller hur? Efter min snabba runda på stan så plockade Knodden upp mig, han bjöd med mig på en grabbkväll till Skövde vilket jag mer än gärna tackade ja till, hade verkligen ingen lust att sitta hemma själv och uggla när det var sådant härligt väder. Vi käkade mat & tog en öl på en mysig uteservering, sedan åkte vi till Arena där vi spelade bowling och drack ett par öl. Hur bowlingen gick är ju en annan historia. Kvitta ju hur jag än gjorde så gick det åt helvete. En strike lyckades jag få in iaf :) Va hemma vid halv tolv och då blev det sängen med en gång för kl åtta dagen efter ringde klockan. Och när klockan ringde på lördagsmorgonen blev jag ju lagom nöjd när jag tittade ut. Regnet fullkomligt öste ner och cykeln stod nere i stan, paraplyt + regnjackan hängde prydligt inlåsta på jobbet och ingen bil hade jag. Skickade iväg ett gulligt sms till syrran där jag frågade om hon kunde vara så rar att hämta lilla mig och köra mig till jobbet. Hon låg och sov men Mats & Noel var snälla och ställde upp :) Så jag lyckades komma ner till jobbet utan att vara pisse våt :)
 
Regnet öste ner hela dagen och på jobbet var det massor att göra så klockan sprang iväg super snabbt. Halv tre slutade jag och då stod Lina parkerad utanför och plockade upp mig :) Vi spenderade dagen & kvällen i soffan med tacos, naturgodis, ett par glas vin & film. Eftersom Gottan var bort rest så lånade jag även hans sängplats :) I morrse när vi vaknade så tog vi en promenad hem till Johanna där hon hade dukat upp en mumsig frukost. Vi käkade nybakt bröd, drack massa kaffe och pratade. Efter frukosten tog jag & Lina en lång promenad och väl hemma hos Lina igen så svischade vi om till bikini och la oss på altanen. Så hela dagen har spenderat i en solstol med tidningar, taco rester, godis rester, kaffe & glass. Mys! På eftermiddan så kom äntligen Oliwer. Han fick med lite mat innan vi tog cykeln hemmåt vid sex. Nu har vi bara myst hela kvällen, badat bubbel bad och läst böcker. Han sover nu och jag har hängt upp all tvätt som jag tvättade, plockat i ordning, diskat & vattnat mina stackars blommor som höll på att dö av törst.
 
Nu ska jag ta och rensa i ordning bland Oliwers kläder, har skutit fram det alldeles för länge. Ligger alla möjliga storlekar blandat i byrån. Endel är för smått, andra för stort osv. Han har ju fått hem kläderna jag beställde så vill allt vika i ordning fint och prydligt :) Kläderna var i märket Nova star & villervalla och dom är super fina:) Nova star är inget märke jag brukar köpa då det är så förbannat dyrt. Men jag älskar deras byxor, Oliwer har ett par sen innan och dom har han använt flitigt. Just att det är mudd där nere gör att han kan ha dom länge för att är dom stora i början så gör det ingenting. Och när dom väl passar i längden så sitter dom lika snyggt då bara inte lika pösigt. Väldigt skönt material! Men nu är det köpstopp ett tag =P
 
Hoppas ni haft en bra helg och njutit denna dag i solen!
 
 
 
 

Då var det kvälla.

 
God afton, eller snart god natt. Jag har suttit alldeles för länge vid datorn, och gjort något roligt men som lätt sprang i väg till kanske något mindre bra (?!). Jag har nämligen varit inne på massa olika sidor och shoppat barn kläder. Är det inte komiskt, det är roligare att köpa kläder till sitt barn än till sig själv? Jag letade reor och fann endel, men oxå kläder som inte var på rea och som allt sved lite i plånboken att klicka hem, men åh så fint! Så inom ett par dagar ligger det lite nya snygga kläder i brevlådan till lillprinsen. Han har typ inga långärmade och många av byxorna börjar bli för korta. Har köpt så himla mycket kort ärmat den senaste tiden så han behöver allt påfyllning med långärmat nu till hösten. Han fick ju även endel när han fyllde år, det var bra :)
 
Annars idag så har jag jobbat och när jag slutat så åkte jag & Oliwer hem till Sophia för att ha lite kvällsmys med henne och Johanna, en vääldigt brun Johanna. Hon kom hem från Kroatien i lördags natt, hon har varit saknad! Brun som en pepparkaka var hon och jag kände mig blekare än blekast när hon kom in sådär brun & fräsch:) Vi käkade goda kvällsmackor och satt och pratade om Johannas resa. Oliwer blev super trött efter en stund så då fixade gulliga Sophia i ordning en liten skål med godis (ibland får man fuska lite =P) och satte på lejon kungen till Oliwer. Så han bäddade ner sig i Sophias soffa med sitt godis och låg nöjt och kikade på filmen. Efter en stund när både film & godis var slut tog han Sophia i handen och gick in till hennes säng och sa "soova fiias säng". Förklarade att vi skulle åka hem och sova men han bäddade ner sig hos Sophia och ville att hon skulle ligga där med honom och sova. Jag låtsades gå, sa hej då Oliwer, nu åker mamma och slog till och med igen dörren, tror ni han kom för det? nej minsann, han sa hej då mamma och gosade ner sig hos "fiia" och sa att han skulle sova där. Haha, tillslut fick jag med honom iaf :)
 
 
 
Ne nu ska jag allt borsta tänderna och krya ner innan klockan blir allt för mycket.
 
Sov så gott!

Snälla sommar stanna hos oss.

 
Vilken härlig dag jag & min lilla goding har haft. Syrran ringde och kollade om vi skulle med och bada på Torsö efter vi ätit lunch & Oliwer sovit. Jag som litar blint på vädret som smhi lägger ut var dum att tacka nej till hennes förslag. Vädret skulle vara molnigt, vart var dom molnen undrar jag? Inge vidare att bada & packa med sig massa saker och sedan är det ingen sol. Tji fick jag, solen har stekt heeela dagen. Tråkigt att vi missade badet, men jag & Oliwer har haft en mysig dag ändå. Vi gick ut så fort han vilat middag. Tog en promenad ner till hamnen där vi satte oss och åt glass, drack kaffe och bara lapade sol, helt underbart! Hängde även i lekparken en stund, var mycket barn där och det är så roligt för Oliwer bjuder in sig själv i leken och är inte alls blyg, så jag kunde minsann sitta på arslet och nöjt titta på när han sprang runt och skrattade och hade det roligt.
 
 
Sedan knallade vi bara runt och njöt av vädret, var på torget och tittade på fontänen, tänk vad barn är lätt roade=P? Blev ett par stopp på några lekparker vi stötte på och när vi väl kommit hem så var klockan redan fem. Då fick jag sms från syrran att dom precis startat grillen och att vi var välkommna dit och äta. Så vi droppade av vagnen och tog bilen ner till stan igen. Det blev hemma gjorda grillade hamburgare, jätte gott! Sjukt vad mycket hamburgare det har blivit i sommar :P
 
 
 
Efter god mat i magen så busade barnen, hoppade studs matta och deras härliga skratt är sannerligen ren lycka för öronen <3. Oliwer tycker det är så roligt att få leka med sin kusin och även Noels kusiner Olivia & Sacke. Dom är ju ett par år äldre än honom och det märks så väl att han ser upp till dom, han följer nöjt med vart dom än går och lyssnar på vad dom säger och härmar det dom gör. Vi vuxna satt och pratade och myste i kvälls solen, så skönt att kunna sitta ute och det är ljust och varmt. Snälla sommar stanna kvar!!!
 
 
Nu kom vi hem för en liten stund sen och jag har stoppat en väldigt trött Oliwer i säng. När han la sig i mitten på studsmattan och började pilla sig i håret då kände jag att det var dax att åka hem och stoppa om honom. Så länge som han hoppade studsmatta, förstår jag att han blev trött :) godingen!
 
Jag ska ta och byta om till mjukis kläder och sedan lägga mig i soffan med min marabou choklad kaka jag fick i fredas, har iaf halva kvar ;)
 
Hoppas ni haft en härlig söndag och fått ny energi för en ny vecka!
 
Kramar
 

Äntligen söndag.

 
Tjolahopptjolahej!
 
Sööndag, härligt med en ledig dag! Jag & Oliwer låg kvar länge i morrse och mornade oss framför teven. Sedan gjorde vi en mumsig frukost, iskall smoothie :) Måste ju använda alla dessa blåbär som tar plats i frysen ;) Efter frukosten tog vi en promenad bort till Irene & Micke där Oliwer fick vara en stund medans jag tog en springtur. När jag kom tillbaka för att hämta Oliwer ville han absolut inte följa med, han skulle stanna i deras trädgård och käka vinbär. Han vann fajten så jag knallade hem själv, tog en dusch & lagade mat. Sedan kom han lagom till att lunchen var färdig :) Nu sover han som en stock, det behövde han verkligen göra för att trots vi var uppe sent i går så vaknade han halv åtta, och det märktes att han inte var utvilad i morrse när vi steg upp.
 
Igår så hade vi en riktig bra dag, efter att jag slutat jobbet kl två gick jag hem till syrran där Oliwer var. Vi drack kaffe och barnen hoppade studsmatta och härjade. Han var helnöjd som hade fått vara hos moster och leka med dom stora barnen :) Efter en mysig fika packade vi in oss i bilen och styrde mot virkesvägen där vi plockade upp 1 styck Lina. Åkte bort till holmen och satte oss och njöt av solen medans Oliwer lekte med alla andra barn som var där. Sedan tog vi en tur till coop för att inhandla kvällens middag innan vi slutligen åkte hem till Lina.
 
Gottan hade ett par kompisar där på en för drink innan dom skulle vidare, Oliwer ville såklart bada med dom och det fick han minsann :)
 
 
 
Medans Oliwer fick hänga med grabbarna så fixade jag & Lina mat, vi grillade lax och till det hade vi färsk
potatis, en god sallad & en kall sås gjord på creme fraiche, majonäs,dill, röd lök & löjrom. MUMS!
 
 
 
Efter god mat i magen blev det sedan soffmys hela kvällen med massa gottit. Riktig myspys kväll :)
 
 
 
Nuuu ska jag ta och plocka i ordning efter lunchen sedan vet jag inte vad dagen har att erbjuda, tänkte baka blåbärs paj eller blåbärs muffins med Oliwer. Få se om jag kan få hit lite fika gäster kanske :)
 
Ha en skön söndag!

Då var det helg igen.

 
Nu har vi varit bortskämda två dagar jag & lilleman. Igår efter jobbet så åkte vi ut till mamma och pappa i Jutaviken, man får ju passa på när det sol! Vi grillade, åt gott, lekte & Oliwer badade. Jag höll mig dock på land, var varmt i vattnet men allt lite kyligt i luften. Oliwer frös nog lite, han riktigt drog in magen när han gick i vattnet och efter en stund så började läpparna darra. Men tror ni han ville gå upp? nejdå, han hade kunnat bada hela kvällen om han fått :) Var en arg liten kille jag tillslut fick dra upp i vattnet då det var dax att åka hemåt.
 
 
  
 
 
Idag när jag slutat jobbet & hämtat Oliwer så åkte vi raka vägen hem till hans farmor och hennes sambo Micke. Dom har varit på semester i tre veckor så vi var dit bjudna på middag & fika för att dom ville fira våra födelsedagar dom missade. Oliwer blev helt överlycklig av att se dom och vrålade hysteriskt "fammo o micke" flera gånger och riktigt hoppade av lycka :) Vi åt god mat & nybakt rabarber paj till efterrätt, såå mumsigt! Jag fick present kort på veromoda & en choklad kaka i present. Oliwer fick lego, en bil bok & en kick board. Kan ni gissa vilken present han gillade mest?? Kick boarden såklart, hela ansiktet sken upp som en sol och han hade fullt upp med att greja och dona för att förstå hur han skulle åka på den. Jätte söt var den, med "cykel korg" och hela köret.
 
 
 
 
Irene hade packat i ihop en jädra massa blåbär, kantareller, jordgubbar, lingon & vinbär till mig :) Gött att ha i frysen, har ju en son som är helt tokig i alla bär som finns så det är bra att ha hemma :)
 
 
Nu har jag försökt natta Oliwer i över en halvtimme men inte sover han. Han ligger och sjunger "ja måå leeva ja måå leva". Tydligen hans nya favorit sång efter allt födelsedags firande. Får hoppas herrn somnar snart, för vi ska upp tidigt i morgon. Jag ska jobba och innan det skjutsa honom till syrran där han ska få vara under dagen. Dom skulle åka och bada om det var fint så han får nog en rolig dag med sin moster & kusin :)
 
Jag ska inte göra så mkt resten av kvällen, sätta mig hos Oliwer så att han somnar någon gång. Sedan måste jag plocka ur diskmaskinen & torktumlaren. Båda är fulla sedan jag startade dom för ett par dagar sedan....suck. Duschen vill nog ha ett besök oxå innan jag kryper ner i sängen.
 
Ha en skön fredags kväll.
 
 
 

Samma sak dag ut och dag in.

 
Dagarna bara rullar iväg och dom ser likadana ut vecka in och vecka ut. Jag & Oliwer vaknar vid halv åtta på morgonen, då är det frukost som gäller sedan göra i ordning oss och dra vidare till dagis och jobb. Sedan slutar jag vid fem, då är det stress bort till dagis och hämta lilleman sedan hem & laga mat, fixa det som behöver fixas, hinna leka och mysa med Oliwer och sedan nattning. Något jag saknar så himla mycket är att kunna träna, ha en hobby. Jag är väldigt aktiv av mig och jag hatar känslan av att känna sig helt förslappad. Vilket jag gör när jag inte får träna, svettas & bli trött!! Jag är ju självklart trött vissa dagar men jag menar den där sköna tröttheten man får när man har tränat. Jag vill komma hem efter ett tränings pass och va genom svett, tomat röd och känna att jag har jobbat kroppen ordentligt. Finns det något härligare än att va riktigt trött efter träning, ta en dusch & sedan äta en god kvällsmat och lägga sig i soffan nöjd och belåten? Man blir helt enkelt lycklig av att träna! Missförstå mig inte, jag värdesätter mina kvällar med Oliwer väldigt högt. Efter att han har varit på dagis en hel dag så vill ha såklart ha sin mammas uppmärksamhet och jag vill ju såklart spendera den lilla tid som finns kvar på kvällen med honom. Men, när han somnat sitter jag sedan här. Rastlös. Att bara lägga sig på soffan varenda kväll är så fruktansvärt tråkigt. Jag kan titta ut genom fönstret och se folk promenera och jag blir på riktigt avundsjuk. Eftersom Micke jobbar ute på veckorna så är det jag som får sköta dagislämning, hämtning och allt det där som ska göras på veckorna. Han vill hitta ett jobb hemma, han vill ju självklart kunna finnas för Oliwer på veckorna han med. Hoppas han hittar något snart så jag kan få komma iväg en timme lite då och då på kvällarna och aktivera mig. Försöker springa i spåret på helgerna när man hinner men då är det så mycket annat som man ska hinna med så ja...Snart är även hösten här och då kommer jag bli ännu mer frustrerad av att inte kunna träna!! Jaja, min tid kommer väl :)
 
Idag när jag slutat jobb så sprang jag fort in på parfym affären för att köpa nytt smink. Både fondation och mascara var slut här hemma så var tvungen att köpa på mig lite nytt. Dyrt blev det, över 600 kr för en fondation, mascara och smink "svampar". Men bra märke är det, så det är värt pengarna.
 
 
Väl hemma så lagade jag köttbullar, kokt potatis & brunsås till middag. Väldigt uppskattat av herren i huset :) Sedan fick han bada, vilket han gjorde tills hela han såg ut som ett russin. Han fick en liten motorbåt att ha i badkaret av mig i födelsedags present, gissa om den var populär! Han bara satt och titta medans den körde runt runt runt i badkaret, och det var inte lättast att få upp han ur vattnet kan jag säga :)
 
Nu sover han, men inte är det tyst och lugnt för både diskmaskinen och tork tumlaren är i gång och väsnas något förbannat!! Ska ta mig en kopp thé och sedan glo på teve. Ska kolla på last chance to live som börjar på 5:an kl nio. Såg det programmet förra veckan, var riktigt bra! Handlar om sjukligt feta människor som ska gå ner i vikt. I förra veckans avsnitt handlade det om en 25 årig tjej som skulle gå ner i vikt. Hon kunde inte ens gå utan åkte en såndär permobil. Helt sjukt hur man kan låta det gå så långt?! Hon gjorde iaf en magsäcks operation och lyckades gå ner typ 90 kilo tror jag det var.
 
Ha en trevlig afton.
 
Kram
 
 

Kärlek.

 
Kärlek. Ett konstigt begrepp som inte alltid är så lätt att beskriva.. Jag har upplevt många olika slag av kärlek, både på gott och ont. Jag har varit farligt förälskad, jag har upplevt besvarad och icke besvarad kärlek, jag har känt gränslös kärlek och jag har förlorat kärlek och vunnit kärlek. Men oavsett vad för slags kärlek det har varit så är det dock ändå kärlek. Vissa påminns man om dagligen, andra mer sällan, men den finns alltid där i någon form varje dag. Vad skulle livet vara utan kärlek? Kärleken kan få en att göra dumma saker, men den kan även vara det som får en på rätt spår. Kärleken kan få en att må dåligt men samtidigt är det den som gör att man mår som bäst. Kärleken är det viktigaste inslaget i ens liv, den man kommer leva med hela sitt liv.
 
Kärleken är inte alltid lätt och ibland kanske man avskyr den och aldrig mer vill ha med den att göra. Men i slutändan (ja här kommer klyschan) så övervinner kärleken allt (oavsett i vilken form den kommer).

Den största kärleken, den som aldrig går att förlora eller som aldrig kommer försvinna är så klart kärleken till min älskade son. Den är gränslös och evig.
 


 

Film tips till er i regnrusket !

 
A thousand words, vilken rolig film! Jag fick mig iaf ett gott skratt när jag tittade på den igår :)
 
 
Den snabbpratande Eddie Murphy spelar huvudrollen i komedin "A Thousand Words", men här får han ingen glädje av sin rappa käft. Murphy spelar en bokagent som får reda på att han bara har 1000 ord kvar att säga innan han dör.
 
Idag har jag jobbat från 9-17, runt fyra började jag bli så jäkla trött. Bara jäspade och hade ingen ork alls i varken kropp eller knopp. Så sista timmen gick riktigt sakta, trots att det fanns tusen saker att pyssla med. Kände mig som en snigel som vela runt och visste inte vart jag skulle börja. När klockan väl slog fem var det bara att kuta bort till parken där jag hade parkerat bilen. Regnet fullkomligt öste ner, va ju mindre passande med flip lop på fötterna kan jag säga! Fick hoppa sick sack mellan alla vatten pölar och leran stänkte ända upp på benen. Väl framme på dagis var jag precis genom blöt..in och hämta Oliwer och sedan kuta ut i regnet igen. Oliwer tyckte iaf det var roligt när vi sprang som tokar till bilen, han hoppade i varenda vatten pöl han fick syn på så det första jag fick göra när vi kom hem var att byta om till mjukis kläder på oss båda och tvätta av fötterna.
 
Idag slapp jag laga mat eftersom vi hade rester kvar från gårdagen, passade mig perfekt idag när jag var så seg och trött. Efter maten & lite lek på Oliwers rum har vi nu suttit och myst i soffan framför barn kanalen. Nu sover han gott i sängen och jag ska ta och lägga mig i soffan och kika på dokumentären Hayle- World´s oldest teenager som börjar nu på trean kl nio.
 
Ha en mysig kväll i regnrusket!
 
 
 
 

Full fart!

 
God eftermiddag!
 
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering dom senaste dagarna men har inte haft tid. Det har varit mycket på jobbet och jag har inte gjort annat än att jobba, lämna & hämta Oliwer på dagis, lagat mat och nattat. Han har dessutom varit kvällspigg i veckan och somnat senare än vanligt så någon tid till datorn har inte funnits.
 
Nu i helgen (förutom att ha jobbat) så har den självklart spenderats med min lilla älskling. Har bara myst, ätit god mat och varit ute och lekt. Har även pallrat mig ut i spåret så fort jag haft en stund över. Och det har märkts att man har haft fullspäckat schema för helgen tog slut lika snabbt som den kom :( Det är så mycket som ska hinnas med på helgen när man jobbar på veckorna. Man vill ju hinna med så mycket som möjligt med Oliwer och man vill hinna träffa vänner, familj osv. Just nu längtar jag tillbaka till tiden då man var mamma ledig. Men pengar måste in och det är ingen annan än jag som får ordna detta =P
 
Gårdagens middag bestod av färska räkor från fiskaffären, ostar, kex, vitlöksbröd, frukt & iskallt vitt vin.
 
 
 
Bus & lek! =))
 
 
 
Oliwers "lilla traktor" som han fick av sin faster i födelsedags present.
 
 
Idag har jag gjort allt sånt där som man behöver göra på sin lediga dag. Bla storhandlat. Så nu är hela kylen & frysen proppfull. Så skönt när man har det gjort! Tog sedan en 5kms springtur och efter det blev det matlagning.
Efter maten kom Sophia upp, hon slängde i en hårfärg i mitt hår och sedan tog vi oss en kopp kaffe & käkade vanilj kesella med färska blåbär. Hade ingen fika hemma så jag fick använda fantasin och det smakade minsann lika bra som kanelbullar :) Pratet gick i ett och helt plötsligt hade klockan sprungit i väg ordentligt, jag upptäckte att jag haft i hårfärgen 40 min för länge och Sophia upptäckte att hon nästan var sen till träningen så då fick vi avsluta våran trevliga pratstund. Underbara människa! <3
 
Nu sitter jag här ny duschad och ska ta och måla naglarna. Fick två par nya nagelack av Gika i present så tänkte testa den rosa av dom. Ska även ta och smörja in mig i mitt nya body butter med jordgubbs doft :)
Annars ska jag väl inte göra så mycket nu, hinna ut en sväng med Oliwer kanske innan det blir kväll. Han är just nu hemma hos Micke där dom skulle ha främmat av en kompis som hade födelsedags paket till lilleman.
 
I kväll får det banne mej bli hämtmat, kebab pizza tänkte jag mig! Var längesen.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
kramis
 
 
 

Att vara din mamma.

 
När du gör dig illa stoppar tiden på ett sätt jag inte visste var möjligt, mitt hjärta bokstavligen stannar, till synes mitt i ett slag och jag andas ut först när jag ser att allt är bra igen. Om du är ledsen vill jag hålla dig i min famn till dina tårar har torkat och regn har blivit till solsken igen. När du skrattar så det kluckar i hela din kropp, ler jag inombords från topp till tå. Din lycka är min lycka. När du lär dig något nytt, jublar jag stort. Ett nytt ord, ett första steg, en upptäckt. Oavsett vilket, vet min stolthet inga gränser. När du ler, så hela ditt ansikte glittrar, ler jag ännu större. Älskade lilleman, fick jag välja skulle du vandra genom livet på den mjukaste och vackraste av sommarängar. Med dig färdas jag över berg och dalar, till månen och tillbaka. Mitt livs största resa är att vara din mamma.
 
 
 

RSS 2.0