Sjukstuga.

 
Hemma med en febrig kille idag och den arga ungen på bilden går på repeat här hemma. Lotta, vilken unge! Haha så jädra söt. "Jag är inte alls sjuk och jag är inte alls för liten, jag är lagom stor det tycker mamma". Lotta på Bråkmakargatan var en favorit även hos mig när jag var liten.  Underbara Astrid lindgren filmer <3
 
 
Micke fick hämta Oliwer på dagis igår då han inte alls var pigg. I natt har han vaknat massor, babblat i sömnen och yrat?! Måste vara febern? Förstod inte om han var vaken eller inte.
 
Morgonen spenderades en lång stund i sängen innan vi gick upp och åt en smarrig frulle. Tog sedan en promenad till oxen, lite frisk luft är ju bara bra. Köpte glass till Oliwer och torr shampo till mig. Riktigt mysigt att va hemma med hjärtat idag. Städat har jag hunnit med och nu rullar tvättmaskinen. Passa på att få lite gjort nu när man är hemma hela dagen.
 
I eftermiddag när Micke kommer hem så ska jag ut i spåret och svettas och efter det ska vi grilla tänkte jag :) lagt kyckling i marinad så den ska bli smaskig tills ikväll. På tal om mat så ska jag strax koka lite spagetti och till det blir det köttfärsås som är kvar sedan gårdagens middag.
 
Ha en fortsatt bra tisdag :)
 

RSS 2.0