Snabb uppdate!

 
 
 Hej på er!
 
Har inte haft tid eller ork att slå på datorn och blogga. Kroatien resan var helt fantastisk, klarblå himmel varje dag, över trettio grader varmt, fantastiskt vatten, god mat och god dryck! Vi njöt ordentligt ska ni veta. Bilder kommer men har inte haft tid att föra över än men lovar ett inlägg med bilder från resan senare i veckan :)
 
Nu har allt varit som vanligt sedan vi kom hem, jobb & allt annat som hör till vardagen. Helgen har varit bra, fredagen spenderades hemma i soffan och jag & Micke hade plockmys med ost, kex, räkor, jordgubbar och massa annat smarrigt <3
 
Igår vart det lite partaj, kvällen spenderades hemma hos Lina med tapas och drinkar. Super trevlig afton med mycket skratt! Sista timmen spenderades på statt vilket var väldigt onödigt. Bra musik men jätte lite folk?! Man försöker ge uteställena en chans då och då men varenda gång blir man besviken. Bara små folk och folk som lever kvar i samma spår år efter år. Förstår inte det roliga men :)
 
 
Idag har jag inte varit bakis alls, skönt det! Men trött har man varit hela dagen. Eftermiddagen har spenderats med mamma och pappa. Först var vi på bistro och åt pizza på uteserveringen, myys! öl till alla förutom mig och Oliwer såklart....cola kan nog aldrig smaka godare än vad det gör dagen efter en utekväll! Sedan tog vi en glass i hamnen och Oliwer lekte i lekparken en stund.
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför teven och inte röra mig ur fläcken mer idag. Nu har kropp och knopp sagt stopp, trööööött!
 
Hoppas ni mår fint!

 
 

Och där tog jag semester.

 
Wooohooo! I dag börjar min första semester vecka. Sedan har jag mer semester senare i juli. Och hur ska jag spendera min första semestervecka kanske ni undrar? Den ska spenderas i K r o a t i en!! På en ö som heter brac. Som jag har längtat! värme, sol, bad, god mat och bara koppla av och njuuuta. 06:20 lördag morgon sitter vi på planet mot värmen :) Så i kväll har vi packat och donat här hemma så att allt ska vara klart. Morgon dagen är det fullt upp då jag först ska till frisören och slinga håret, nu hoppas jag det blir blont å fint! Eftermiddagen/kvällen vankas det studentfirande för Alexandra & Erik ute i sötåsen. Dock blir det en tidig kväll då vi måste hem i säng, halv två på natten är det dags att sätta sig i bilen mot Landvetter.
 
Förutom att packa har jag förberett kroppen inför resan. Jag har gjort ansiktsmask, peelat & skrubbat mig, noppat ögonbryn, målat naglarna osv. Vad härligt det ska bli att få bli brun och fräsh!
 
Fick en peelingkräm av Malin idag + ett korall färgat naglack och ett läderarmband. Inte nog med det, fick även ett kuvert med en bra sommarbonus i som jag var värd tyckte hon. Hon är ju för goo!
 
 
Nu kommer bloggen stå still en vecka som ni förstår, men vi hörs när jag kommer hem då jag kommer berätta om resan och självklart visa bilder :)
 
Må gott!
 
Kramar
 

Hej onsdag!

 
Startar denna onsdag med en skål med mussli, färska hallon & blåbär, goooott! Sedan blir det jobb till kl tre..
 
Ha en bra dag!
 
 

Låt dom lediga dagarna inte gå så fort..

 
Söndag, ända lediga dagen i veckan börjar lida mot sitt slut. Timmarna springer iväg alldeles för fort och snart är det dags för kvällens sysslor så som bad, kvällsmat, plocka fram kläder inför dagis osv.
 
Vilket fall så har denna söndag varit riktigt bra. Oliwer var så snäll och bjöd på sovmorgon i morrse, härligt :) När vi sedan stigit upp så märkte vi att solen sken vilket var en glad överaskning då jag trodde denna söndag skulle bestå av regn. Väl uppe och med frukost i magen satte vi gång att storstäda och efter vi fixat i ordning oss styrde vi bilen mot Lidköping för lite söndags shopping :) Jag köpte mig en tunn och "fladdrig" tshirt, Micke köpte en piké och två linnen och Oliwer fick två tshirts.
 
 
 
Älskar villervallas kläder då dom har mycket färgglada och prisvärda kläder av hög kvalitet. Kommer ihåg en villervalla butik som jag var i förra sommaren i Göteborg. Man ville köpa allt!! Så himla mycket söta och snygga kläder. Tjej kläderna är helt underbara! Den gången köpte jag två tshirts, en med meloner och en med apelsiner och dom två tröjorna har varit mina favoriter sen dess och Oliwer kan fortfarande ha dom.
 
Efter en sväng i affären så blev det stopp i Götene på hemvägen där vi slog oss ner på en uteservering och åt pizza. Solen lös och det var såå gött att sitta där och mumsa :) Solen riktigt stekte!
 
När vi sedan kommit hem till stan åkte vi hem till Oliwers kusiner där vi satt på altanen och fikade medans Oliwer och våran gudson Melker busade runt i trädgården. Den ungen har ta mej fan allt så att Oliwer skulle tröttna var ingen risk. Vi fick med oss en påse leksaker och en springcykel hem. Oliwer har tur att han har så många kusiner han kan ärva saker av. Inte mycket grejjer vi har köpt då vi får precis allt. Snart behöver Oliwer ett garage att placera alla sina fordon i, jösses.
 
Hoppa studsmatta är kul :)
 
 
Fotbollsmatch mot kusinen!
 
 
 
Ne nu är det som sagt dags att ta tag i kvällens sysslor, ska sätta igång och laga kvällsmat. Jag är bannemej mätt sedan pizzan men min sambo är såklart hungrig och så behöver han en matlåda till i morgon. Det blir pasta med kyckling, soltorkade tomater och pestosås. Jag själv tar mig nog en tallrik fil senare.
 
Hoppas ni haft en fin dag :)
 
kram på er!

Underbara ljusa kvällar.

 
Visst är det otroligt skönt att det är så ljust nu på kvällarna? Det blir lixom aldrig mörkt, sommarsommar!
 
Har precis kommit hem från mamma och pappa där vi har spenderat kvällen. Det bjöds på grillad lax, färskpotatis och massa gott tillbehör och glasstårta till efterrätt! Som vanligt när man har varit hemma hos päronen har man ont i magen efter all mat. Mammas mat är bäst och så kommer det nog alltid att vara.
 
 
Micke ska nu bädda ner våran trötta son och sedan ska vi mysa ner oss under täcket i soffan med en skål nötmix och se en film.
 
Hoppas ni haft en härlig lördag!

En härlig helg går mot sitt slut.

 
Har haft en jätte mysig och trevlig helg. I fredags var Adde, Jesper & Nova här hela kvällen. Vi grillade, åt god mat och tjötade ända till klockan var elva. Nova & Oliwer höll igång hela kvällen, tror godiset höll dom vakna & pigga ;P
 
Lördagen bestod först av jobb men bara till klockan ett :) Efter det blev det en springtur och sedan tog vi cykeln hem till Lina & Gottan där vi spenderade eftermiddagen/kvällen. Oliwer badade i flera timmar, käkade glass och njöt av solen. Han var helnöjd som ni förstår :) Sedan på kvällen grillade vi oxfilé och knyten me färskpotatis,gräslök, rödlök och en stor klick smör på det. Det var lätt den godaste grillningen i år. muums! Till efterrätt bakade Lina kladdkaka och sedan satt vi bara ute och pratade hela kvällen. Timmarna sprang iväg och Oliwer somnade gott i Mickes knä. Klockan var nästan halv tolv när vi var hemma, mycket trevlig kväll hos älskade vänner.
 
 
 
 
 
Med tanke på dom sena kvällarna i helgen för lilla Oliwer så sov han jätte länge i morrse och både jag & Micke vaknade före honom. Efter en god frukost åkte vi sedan ut till Jutaviken för att hälsa på mamma & pappa i husvagnen. Där lös solen så jag placerade mig i en solstol och Oliwer & Noel tog årets första dopp, galna ungar!Sedan åt vi lunch, fikade och hade det mysigt hela dagen :)
 
Nu har vi precis rensat garderoben här hemma, sjukt tråkigt men har skjutit upp det alldeles för länge så det var bara att bita i det sura och ta tag i det. Skönt att det är gjort nu och att man äntligen fått lite ordning! Frågan är hur länge ordningen varar.....
 
Ska stoppa ner Oliwer i badet nu så han får tvätta håret, är nog fullt med klor sen igår och annat bös från sjön tidigare idag..
 
Micke är iväg för att handla ingredienser till tacosen som han har bestämt vi ska äta ikväll. Bra avslut på en bra helg!
 
Må gott
 
 

RSS 2.0