På tåget!

 
Hejsvejs nu går tåget mot Stockholm. Kan ni gissa vad som ska hittas på där?
 
Ger er en liten ledtråd....
 
There was a time, I used to look into my father’s eyes
In a happy home, I was a king I had a gold throne
Those days are gone, now the memories are on the wall
I hear the sounds from the places where I was born


KOMMER BLI GALET!

Wish me luck............

 
Fy fan, denna morgon startar inte bra!!! 08:40 är det dags. Då ska jag laga mitt första hål!! Gör det svin ont? Ska jag ta bedövning??? ååååhhh är så nervös....
 
Måtte ja överleva!!

Chicken soupe...

 
God kväll!
 
Sitter nu ny duschad och vilar ett par sekunder innan det är dax att börja med kvällens middag, kyckling soppa! Mums, blir nog gott för min hals. Mådde ju lite bättre i söndags men det var kortvarigt. Har varit förkyld även denna vecka och idag även mått illa & haft huvudvärk. Vad är problemet?! Vitaminbrist?? Försvinn nu äckliga bakterier! Inte nog med det så får jag finnar hela tiden. Brukar aldrig ha det men dom senaste månaderna ploppar det fasen upp nya var och varannan dag. Så nu efter jag duschat har jag stått och klämt finnar i pannan tills jag fick ännu mer huvudvärk än vad jag redan hade!
 
Efter jobbet idag så åkte jag & Oliwer hem till min mormor, man hälsar på alldeles för sällan så idag kände jag att vi fick pallra oss dit! Fick nygräddade våfflor, kakor, godis osv.....ja, ni vet hur "mormoar" är. Det är aldrig för lite av det goda!
 
Nu har jag en väldigt rastlös son som hoppar och tjoar breve mig så är väl bäst jag lyfter på arslet och kilar ut i köket så vi får mat någon gång..
 
 
 

Nyfärgad å snögger.

 
Håret är nyfärgat och det känns såå skönt, va mycket det kan göra att få bort lite utväxt!
 
Dock inte lika snygg med färgen i huvudet ;)
 
 
Lina har varit här en sväng nu på kvällen, vi åt scones med ost & apelsin marmelad (som förövrigt blev alldeles perfekta!) och till det hade jag gjort varm choklad. Mums! Sen fick hon agera frisör och färga mitt hår. Köpte en billig variant, Mood heter den. Färgen håller sig bra med skillnaden som jag märker är att det kliar något fruktansvärt medans den värker. Efter en kvart höll jag på att bli tokig. Dessutom är håret ganska strävt och torrt när man tvättat ur färgen. Inte sådär lent som det annars brukar vara när det är nyfärgat! Jaja huvudsaken är att det blir snyggt och kommer jag undan med 50 kr billigare så får det vara värt kliandet ;P
 
 
Ne nu ska jag bädda ner mig och läsa min bok :) Så kul när man hittat en som är bra & spännande, då vill man aldrig sluta läsa!
 
Ha en mysig kväll!

Effektiv morgon!

 
God frukost i magen, pantning av en jädra massa flaskor och handling klart!
Nu blir det pw med Johanna innan jobb =)
 
Ha en fin dag!
 
 

Good night sweetheart.

 
Oliwer har sten däckat..han var sååååå trött ikväll. Jag jobbade stängning så idag hämtade pappa honom. Efter jobbet fick vi kvällsmat hos mamma & pappa innan vi begav oss hemåt. Oliwer slockna i bilen så fort jag startat den vilket han aldrig brukar göra sådär snabbt på kvällen. Antagligen har han inte sovit middag på dagis idag. När han börjar sent brukar han ha svårare att somna efter lunchen, kan väl bero på att han sover lite längre på morgonen och vi ligger kvar och latar oss en lång stund innan vi går upp. Men när han inte sover så kommer tröttheten runt fem och då blir det lätt gnäll och mycket jäspningar. När vi sedan kommit in så skulle han iaf kolla på barnkanalen först trots att han var så himla trött. Han gör alltid det en stund på kvällen och det hade han minsann inte glömt för det var väldigt viktigt trots att ögonen gick i kors =P så efter en kvarts tv tittande bäddade jag ner honom och jag hann knappt mer än säga godnatt innan snarkningarna var igång <3
 
 
Jag själv ska hoppa in i duschen och sedan ska jag krypa ner i soffan och fortsätta läsa en bok, box 21. Mycket spännande! 
 
Tjingeling

Då var det snart kvälla igen...

 
 
Hejsan!
 
Har varit en bra helg. Blivit bortskämd med mat både freda, lörda & söndag!?. Härligt =) I fredags blev jag kvar hos Oliwers farmor då det bjöds på skaldjurs paj & ett par glas rötjut! Rödvinet gjorde susen för min hals minsann. I går var det middag hemma hos mamma & pappa + efterrätt så då åt man för flera dagar igen kändes det som. Sen undrar man varför jeansen börjat sitta tajtare?!. Jaa, är det något jag aldrig kommer lära mig så är det att äta lagom, alltid ska man äta tills man riktigt sitter och pustar och man får knäppa upp byxorna. Men, det är ju såå förbannat gott!
 
I morrse bjöd Oliwer på en lååång sovmorgon. Vaknade före honom och fick en chock när jag kollade på klockan. Så kvart i elva satt vi och käkade frukost. Han däckade redan halv åtta igår så att han sov så himla länge hade jag inte väntat mig. Söndags lyx :) Efter frukosten var det sedan dax att duscha och fixa i ordning sig för kl halv ett var det dop i domkyrkan. Gikas dotter Alice döptes idag. Jag, Robert & Jessika var faddrar. Lilla damen skötte sig exemplariskt, hon gjorde precis som Oliwer när det var dax att få huvudet doppat, nämligen sov :)
 
 
Efter en fin stund i kyrkan blev det sedan samling i leksbergs församlingshem. Där bjöds det på exotisk planka & potatis gratäng och sedan tårta och kaffe. Exotisk planka, fy farao vad gott det är! 
 
 
 
Nu tänkte jag ta att plocka i ordnign lite här hemma, Oliwer är på hockey med Micke och tydligen så kommer man bli bjuden på kvällsmat då dom skulle köpa med något när hockeyn var slut. Alltså inte behövt röra spisen en enda gång denna helg. Mycket lyxigt måste jag säga.
 
Halsen är lite bättre och likaså Oliwers ögon. Så nu får vi hoppas på en pigg & frisk vecka som kommer!
 
Ha en fortsatt bra söndag.
 
Kram!

Sjukstuga.

 
Förlåt för min dåliga uppdatering! Har inte mått så vidare bra i veckan. Halsen svider, huvudvärk & allmänt trött i kroppen. Dagarna på jobbet har varit sega och det första jag gjort när Oliwer somnat på kvällen har varit att krypa ner under täcket i soffan. Just nu känner jag mig på gränsen mellan sjuk & frisk. Jag är varken för sjuk för att behöva va hemma från jobbet och häller inte helt frisk för att orka med. Även Oliwer har åkt på sjukdom, för ett par veckor sedan gick det ögoninflammation på hans dagis och nästan alla barn + fröknar åkte på det, förutom Oliwer. Har jag berättat att jag inte behövt vabba en ända gång sen han börja på dagis??? Helt sjukt vilket immunförsvar han har! MEN, igår när Micke hämtade han på dagis hade hans ögon börjat rinna, klibba och vara. Så nu har stackarn fått ögoninfektion. Får hoppas det försvinner under helgen! Aj aj säger han när man torkar :( Stackars lillhjärtat! 
 
Jobbade till tre idag och nu har jag tagit en lååååång skön dusch och hoppat i sköna mjukis kläder. Ska ta mig en promenad bort till Oliwers farmor strax. Han och Micke är där. Annars ikväll blir det soffläge med sons of anarchy avsnitt & en stor godis skål!
 
I morgon jobbar jag till två och eftermiddagen/kvällen ska spenderas hemma hos Mamma & pappa. Att bli bjuden på mat är verkligen lyx när man känner sig som en påse jordnötter!
 
Hoppas ni är piggare än mig och att ni får en bra helg.
 
Kram
 
 
Oliwer & hans favvorit farfar micke.
 

Bakfull gånger två...

 
 
 
Ja, det känns verkligen att man inte är 18 år längre och orkar med sådana här fester. Haha! I morrse när klockan ringde så var ja så fruktansvärt trött, ögonen sved och jag ville inget annat än att dra täcket över huvudet och sova vidare många många timmar till....även Oliwer var trött och hade inte alls någon lust att gå upp. Gick tillslut upp fast kan säga att jag kände mig som en zombie. Att jobba gick väl hyffsat okej men seg var jag. Kaffet & maten smakade inge vidare idag häller. Att vara bakfull en dag är väl okej men två?? Ne fy sjutton! Verkligen skönt att det är kväll nu känner jag.
 
Efter jobbet åkte jag & Oliwer till Willys för att små handla lite. Tog en evighet där inne och kön till kassan var sååå lång. Ingen rapé mini hade dom häller så fick även bli ett stopp på statiol innan vi äntligen klev innanför dörren här hemma. Och då var det dags att jaga dammråttor! Så blev både damning, dammsugning, moppning & skurning av toa&handfat. Tvätten slängdes in i maskinen och tillslut blev det kvällsmat. Så när maten var i magen och disken undan plockad var klockan redan halv sju. Pust!
 
Nu ligger Oliwer nerbäddad i sängen och sover som en stock. Han hade inte sovit på dagis idag så han var såå trötter. Jag ska dyka ner i soffan med täcke och kudde! Såå skönt ska det bli. Kl nio börjar något nytt på trean, Tv 3 dokumentär hette det tror jag. Verka intressant!
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
Kramarr

Jääääsp.

 
God morgon...eller middag.
 
Klockan är snart ett och jag har inte stigit upp fören nu. Visst, jag har varit vaken ett bra tag men har verkligen inte orkat röra mig. När jag vaknade så kändes det verkligen som om huvudet skulle trilla av..bobom bobom..hela huvudet pulserade...fy fasen.Tog en alvedon, en macka & ett stort glas juice sen somnade jag om en sväng. Och nu mår jag faktiskt helt okej! Huvud värken och illamåendet är borta, bara lite trött.
 
Kvällen igår vart verkligen lyckad! Sophia bjöd på jätte god mat, ost fylld kyckling inlindad i bacon, potatis&rotfrukter, sallad och en basilika&vitlök sås. Så himla gott var det! Sedan hade vi en stoor baginbox på bordet....så ena glaset efter det andra rann ner...rödvin oxå. Ja, ni kan ju förstå vad jag menar med huvudvärk idag....
 
KL tolv drog vi till stadt där det var jätte mycket folk! Vi gick direkt in på dansgolvet och där blev vi kvar ända tills det stängde. Förutom några pauser i baren då vi beställde cider, shot, och drink.....ja visst är det underbart att mixa alkohol sådär. Haha, men det var det bannemej värt för vi hade sååå roligt!
 
 
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen så jag blir människa. Kl halv två hämtar Mats mig, ska hem till syrran och laga fars dag middag som vi ska bjuda papporna på :) Efterrätten jag gjorde igår ska oxå med såklart. Vad har ni köpt till era pappor? Jag köpte kalsonger, och till Micke fick det bli en bok från Oliwer. Får hoppas dom blir nöjda!
 
Ha en fin dag och ge eran pappa en extra kram idag <3
 

Girls night out!

 
Heellooo!!
 
Haft lite fullt upp dom senaste dagarna, därför jag inte bloggat. Torsdags eftermiddagen spenderades i Skövde med Knodden & Oliwer, med bla käk på alpina, mys! I går stängde jag på jobbet och sedan kikade jag på Johan falk filmen- patrioterna. Jädrar vad bra den var! Hämtade sedan en lite halv lullig Lina i Töreboda innan det var dags att stupa i säng. Upp sju i morrse och vidare till jobbet. Idag hade jag, Johanna & Marie allt ansvar då vi var själva. Men dagen har gått jätte bra och halv fyra kunde vi äntligen pusta ut.
 
Såååå nu sitter jag ner för första gången idag. Har duschat och hällt upp ett glas vitt. SKÖNT! Direkt när jag kom innanför dörren här hemma så var jag tvungen att fixa i ordning pannacotta, eftersom jag ska bjuda på det i morgon när det är fars dag. Kände att jag egentligen hade fått nog av allt som har med bakning, disk osv att göra. Men nu är det klart :)
 
Här hemma spelas det nu Darin- apan på högsta volym och jag känner mig på toppen humör. Fasen vad bra den låten är! Ska ta och måla naglarna och fräscha till mig inför kvällen. Halv sju hämtar pappa mig och ska skjutsa mig och Johanna hem till Sophia. Hon ska bjuda på middag :) Så det blir god mat, vin, massa tjej snack och senare kanske en sväng ner till stan. Hörde något om att det var Ladies night på stadt? Hur som helst så kommer denna kvällen bli sååå rolig! Känns som jag lever i jobb & mjukis kläder. Så ska bli riktigt roligt att få dra på sig kavatchen och få känna sig (förhoppningsvis) lite stilig ikväll =)
 
 

Sol sol...

 
Underbara sol! Skönt att det är ljust & fint ute och inte mörkt och dystert.
 
Nu ska jag & Oliwer ut och promenera innan det är dax för jobb & dagis :)
 
Ha en fin dag!!
 

Movie time!

 
I dag åkte Oliwer kickboard till dagis, full fart! Han kan åka riktigt bra nu :)
 
 
 
 
 
Jaaaa, idag har jag inte mycket intressant att berätta...trött i kropp & knopp så nu ska jag poppa popcorn och sedan slå ner arslet i soffan och kika film :)) Mys!
 
tjingeling

Och där var måndagen förbi...

 
Sådär..nu är disk, tvätt och alla måsten gjorda. Oliwer har tackat för sig och sussar sött efter att jag läst "Max&Maja" två gånger och "nu är det bråttom" tre gånger. Den killen får ju aldrig nog av att sitta och lyssna och titta i böcker. Förut när vi satt i soffan så sa jag att han fick hämta en bok i sitt rum och att vi bara skulle läsa en gång. Han hämtade så många böcker han orkade bära och sedan sa han: mamma läsa många gånger? Haha han är rolig han :) En annan blir ju trött av att läsa samma böcker om och om igen..
 
Idag efter jobbet hade jag hoppats på en promenad i friska luften, men såklart...regn regn regn! Förbannade regn. Jag hatar det!! Så vi har spenderat eftermiddagen inne istället. Lekt med bilar, målat & spelat bowling. Oliwer har ett bomwling set med små käglor och bowling klot, i plast såklart. Ni kan ju gissa vem som fick flest strike ;P
 
Sedan blev det matlagning, ingen vidare fantasi idag eller ork till att koka i hop något avancerat så det fick bli felixs delikatess köttbullar och makaroner. Massa ketchup på så smaka det helt ok! Därimot blev det lite godare dessert. Gjorde frukt sallad. Och det var mycket uppskattat av både mig och Oliwer, muuums!
 
Vindruvor, clementin, banan, äpple, kiwi, russin & passions frukt.
 
 
Nu ska jag ta mig en kopp thé och sedan fortsätta läsa i min bok, vattenmeloner. Kl nio är det dax att ta farväl av dom ensamma mammorna. Är inte speciellt spännande denna gång tycker jag. Har ju knappt hänt något i programmet. Är någon av dom kära tro???
 
I morgon börjar jag inte fören elva vilket innebär sovmorgon och en mysig frukost stund med mitt hjärta!
 
Ha nu en fortsatt bra kväll <3

En eftermiddag på snapen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara lördag!!

 
God morgon på er! Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Slockna nog redan halv tio igår tillsammans med Oliwer. Haha, tidig sänggång men det var himskans skönt måste jag säga. Att höra hans snarkningar i örat var sövande!
 
Igår var ju vi hemma hos Lina efter jobbet där vi blev bjudna på en super god ost&skink paj. Hela pajen blev uppäten så den vart lyckad :) Sedan mös vi i soffan med chips. Oliwer lyckades hålla i gång till strax efter åtta sen sa han mamma åka hem nu, sova. Så vi åkte hem och la oss direkt som sagt :)
 
 
Att denna lördag känns underbar är just för att jag är ledig! Helt underbart skönt att vara ledig en lördag. Hela stan är ju stängd idag. Ska ni till kyrkogården idag kanske? Kommer vara så fint med alla ljus ikväll!
 
Nu har vi iaf precis stigit upp här hemma. Har legat en bra stund framför teven och mornat oss. Kaffe kokarn är på i köket så nu är det dax att fixa i ordning lite frukost.
 
Kl elva ska vi sedan ta en promenad ner till stan för att möta Johanna. Vi ska med henne till vadsbo hallen och kika på Erik som ska spela innebandy. Kommer nog Oliwer tycka är roligt :) I eftermiddag hade jag tänkt att vi ska ta med oss matsäck och dra ut i skogen lite. Vart är frågan? Mysigt med en liten skogs utflykt. Äta ost mackor och varm choklad :) Mums! Och visst smakar det alltid mycket godare utomhus?
 
Ne nu drar Oliwer mig i benet och säger: smööögås! Så bäst att sätta igång med frullen =)
 
Ha en fin dag!

Morgon stund har guld i mun...

 
Morrn morrn!
 
Sitter nu nyduschad och äter frallor och dricker smothie, mums! har varit ute och sprungit nu på möra. Va bra segt men förbannat skönt när man sprungit klart. Tog dock på mig alldeles för mycket kläder, var inte alls speciellt kallt ute idag. Så jag var precis genom svett när jag kom in, fick knappt av mig tröjan den lixom klibbade fast...puh!
 
Ska äta upp min frukost och sedan slänga på mig kläder och lite mascara. Ska in på Klipper innan jobbet och få mitt hår toppat. Va sannerligen inte igår en frisör tog i mitt hår så kan lova att det behövs....Men ja ska bara toppa liiiiiite, nu är det ju äntligen långt så jag vill inte bli av med för mycket! Klippa upp det oxå så jag får lite liv i kaluffsen.
 
Sedan jobbar ja till stängning idag, efter jobbet ska jag hämta Oliwer och åka vidare hem till Lina. Vi är bjudna dit på middag iag :) Mysigt! Skönt när jag slutar så sent att bli bortbjuden. Slipper man tänka på att det ska lagas mat så fort man kommer innanför dörren. Sååå det ska bli jätte trevligt, och gott såklart :)  
 
Nee nu har jag inte tid att sitta här mer...upp å iväg!
 
Min lilla godiiing <3<3<3
 

Detta eländiga trista mörker.....

 
Äntligen hemma, duschat & hoppat i mjukiskläderna! Har jobbat 8-15 idag, dagen har sprungit iväg jätte snabbt då det var mycket att göra på lunchen. Johanna jobbade även idag, skoj :))
 
När jag slutat & hämtat Oliwer så tog vi en promenad ner till stan för att kika in på bibblan en sväng. Var jätte längesedan jag var där. Behövde en bok som jag kan läsa dessa mörka & tråkiga höstkvällar. Hittade två stycken till mig och tre till Oliwer. Eftersom det pågår pott träning här hemma (vilket går sådär förtillfället) så tänkte jag köpa en "pott bok". Fick hjälp med att hitta tre böcker. Kiss boken var väl sådär...haha. Handla om massa djur och hur dom kissade osv. Oliwer skrattade iaf!
 
 
 
 
Ja, som ni ser på bilden ovan hittade Oliwer ett akvarium med fiskar. Där blev han fast hur länge som helst!
 
Väl klara inne på bibblan så hade klockan redan slagit fem och det var precis kolsvart ute. Usch gillar inte att det blir mörkt så tidigt :( Dagen känns mycket kortare! Eftersom det var mörkt och även hade börjat regna så kan jag lova er att jag ångrade att vi gick ner till stan eftersom vi nu var tvugna att knalla heeeela långa vägen hem. Inget regn skydd till vagnen hade jag med mig häller. Så kan säga att jag gick banne mig i raket fart med vagnen upp för stockholms backen!
 
Och om det var skönt att komma in...en varm dusch satt som smäck kan jag säga!!
 
Nu har jag och Oliwer kikat i böckerna vi lånade och nu är det dax för lite kvällsmat och sedan blir det soffan en stund innan han ska hoppa i säng.
 
Föresten skrev jag igår att jag skulle kika på bröst cancer galan och kanske skulle gråta en tår eller två. Kan ju säga som såhär...jag stor tjöt! Tårarna sprutade hej vilt och jag hade svårt att somna efter jag stängt av teven. Fy sjutton vad jag lider med dessa familjer. Kollade ni? När dom visade pappan med dom fyra sönerna...och dom stod vid sin mammas grav. "Hej då mamma". Ne fy..var knappt jag kunde kolla. Tänk att få beskedet att veta att man ska dö. Man kommer inte få se sina barn växa upp och man vet att man snart inte längre kommer att finnas. Man kommer lämna sin familj, vänner, släkt osv. ALL STYRKA TILL ER!! <3<3
 

Jag hoppas ni alla har skänkt en slant och att ni bär ett rosa band på eran jacka/väska.
 
Tillsammans kan vi komma framåt i forskningen!
 

RSS 2.0