Onsdag.


Heeej!

Redan onsdag i da, gud va veckorna går fort. Varit ledig i dag, så kl tio va ja i lägenheten o kika o fick nycklar så ska flytta allt i helgen om ja hinner jobbar ju jätte mkt. På freda jobbar ja till sex sen ska vi julpynta ströget på kvällen, dricka vinglögg å äta pizza =) myys. Sen på lörda börjar ja sju å jobbar till fem, de e ju julskylting! På kvällen ska ja till sandra å dricka lite tror ja, om ja inte har för ont i fötterna, förra året va ja helt död efter julskyltningen...

jaja efter ja hade fått nycklarna å de så mötte ja sandra, satte oss på ströget o fika, emmelie dök även upp å söffi käka lunch me oss. Sen skulle ja sandra o emmelie åka till skövde för å hämta min telefon men då starta inte bilen. Tur att de finns karlar som kan sånt =) så vi fick hjälp tillslut. Nu kom vi precis hem från skövde sitter hos marre nuuu. ska väl inte göra många knop e skit trött!

hade gott

Brrr.


Vilket väder de e! i morrse när mamma väckte mej så sprängde hela huvudet, näsan hade runnit i natt, ont i halsen och lock i öronen. Sen kolla jag ut...det snöa. Bara å slänga i sig en alvedon å knalla till jobbet...Fy fan. Kan någon köpa en bil till mig i julklapp?? Jaja...jobbat till ett idag sen fikat med thai-riset söffet, jessika, lisa o hennes kompis. Sen har ja söffet o thai-riset vart på stan en sväng. Köpte juklapp till noel o mamma. Så nu har jag två personer avklarade iaf =)) Sen köpte ja lite underkläder o knä strumpor till mej själv, sånna där tjocka varma =) jätte skönt å snyggt till stövlar tycker ja.
Nu har jag solat med, behövdes! va riktigt gött å lägga sig i ett varmt solarium när de e snö storm ute...

Vet inte riktigt vad som händer i kväll ska nog va med min käre vän josephine tror ja.

hade gott

Vilken helg.


Känns som de hänt hur mkt som helst. Usch man tror inte nått sånt här händer i mstad. Jag tänker på dig ska du veta gumman! ingen förtjänar något sånt.

Fest både freda å lörda då...va inte piggast när kl ringde i lördas kan ja lova tur att min snälla pappa hämtade mej efter jobbet sen =) hem å duscha sen till knodd o josephine då va de dags att knäppa första ölen =) va hos jocke innan statt hade skit kul! statt hade kunnat kvitta därimot, mina kära vänner va ju så fulla så dom lämna mej själv kvar. Skönt att ja inte va den som va fullast för en gångs skull. hihi. Nu e ja hos marre. Ska inte göra många knop kanske lägga mej i hennes badkar å sova en skvätt.

hej.


.....jobbigt när hjärtat vill en sak men huvudet en annan sak. Vilket ska man lyssna till? de sägs att man ska göra de som känns rätt från hjärtat, men e de verkligen alltid rätt? man ska nog lyssna på huvudet men de e svårt...fruktansvärt svårt. önskar jag vore starkare..ja lyckas då alltid krångla till de.

jobbig dag...


Har en såndär jobbig dag när man bara tänker...tänker tillbaka å tänker bara allmänt på allting. Vill inte tänka på de..vissa dagar är jätte bra  nu har ja fallit tillbaka. Hatar de. Vill att allting ska va bra och flyta på...när ska de göra de? sen är det torsdag och de e jobbigt för då vet ja att du är i stan. Rädd för att se eller möta dej...

orka!!

Hejhopp!


Tjoho.

Sitter hemma hos Lina & gottan, jag o lina va i skövde förut å lämna in min telefon. hatar skiten! den bara krånglar å häromdan fastna laddarn å när ja försökte dra ur den så hängde hela skiten med som laddarn sitter i. Såååå de va ganska svårt att ladda telefonen. Plus att den stänger av sej lite när den själv vill, byter bakrundsbild å håller på. Självklart hade dom inga låne telefoner häller så har fått låna en av gottan, med touch screem. Jag fattar inget...ett jävla projekt att skriva meddelande kan ja lova!!! jaja, nu sitter vi o kollar på unga mödrar. En tjej är i min ålder å har en tredje unge på gång. Det är inte illa...tänk lilla mej som mamma hur skulle de gå ja e ju ett barn själv fortf =))

I morrn jobbar ja till sex sen hämtar emma mej. Ska packa lite i hennes lägenhet åså.

Hade fint

Kärlek..?


Har du någonsin varit förälskad? Visst är det fruktansvärt? Det gör en så sårbar. Det öppnar upp bröstet och det öppnar upp hjärtat och det betyder att någon kan ta sig in i dig och röra till allt. Man bygger upp alla dessa försvarssystem. Man bygger upp en hel rustning, under flera år, så att ingen ska kunna skada en, och sedan kommer en dum person, som är precis som alla andra dumma personer som kommer och går i ens liv....och man ger den personen en liten bit av sig själv. Och den har inte frågat efter det. Den gör något dumt en dag som att kyssa dig, eller le mot dig, och sedan är inte livet ditt eget längre. Kärleken tar gisslan. Den kommer åt en. Den äter upp en och lämnar en gråtandes i mörkret. Det gör ont. Och det är inte bara inbillning. Det sitter inte bara i huvudet. Det är en själslig smärta, en kroppslig smärta, en riktig "ta sig in i dig och slita dig i stycken smärta"
 
Jag hatar kärleken.


Tjabbatjenahallååå.


Hejsanhallå!

Ett par dagar sedan jag skrev här. Förra inlägget handla om att ja hade tråkigt. Den lördagskvällen slutade iaf hos josephines föräldrar. Klunka i oss en jädrans massa vin å hamna på björnes. Lilla jag va fullast på hela björnes e klart å minnslucker för ett helt år kan jag lova. Jag o söffet hade roligt på dansgolvet iaf =)) vi rockar! På sönda hämta emma mej, sen har ja vart hos henne hela veckan, kom hem i går. Har tagit hennes bil till jobbet sen har ja åkt tillbaka varje da. Vart skönt! bara glott på film o käkat. I da har jag jobbat till sex nu sitter jag hos Marre. Hon har bjudit på mat. Biffar med gorgonzola ost i och grekisk sallad. Smaka mumsfilibabba kan jag lova! sitter nu med hårfärg i håret. Ska glo lite idol å så sen tänkte vi. från de ena till de andra, är så avundsjuk på mamma o pappa...dom ska tydligen till thailand i januari. JAG VILL OXÅ! nån som vill åka med??? 35 graders värme, drinkar, solbränna, partyy, god mat. :D ??

JAJA, I morgon blir de lugnt jag visar mej inte ute på ett par veckor. :P

nu ska jag va social mot marre.

Hade fint!

Myror i brallan.


....Jag DÖR av tristess!!!!!!!!!! känns som ja har myror i brallan. Är de nån som inte kan va själv å bara sitta inne å inte göra nått så är det jag.

Vilken fruktansvärd tråkig helg. I da vakna jag halv nio av noel som skrek. Enda lördan på år å dar man e ledig, får man sova ut...nej. Gick ut å gick rödjan rundan där var de jägare överallt, måste dom inte varna om dom ska sitta där med gevär i högsta högg blev lite skraj! äckliga jägare förstår inte nöjet med att döda massa djur, usch värsta jag vet. Sen blev de en stoooor frukost sen promenad upp till mormor. Blev en jädrans massa kakor sen hemåt igen. Då hade pappa fixat mat så då blev de lite käk...sen har jag gått runt här med noel på armen å försökt komma på något att göra i kväll...de gick ej så bra. Nu har syrran mats o noel åkt på dop å mamma o pappa har åkt till skövde. Sååå jag är helt själv. Har iaf duschat lite å så nu...lina kommer snart ska köra mej till josephines föräldrar...vet inte vad vi ska hitta på. (jag o josephine alltså inte ja o hennes föräldrar) jag är ju allt sugen på ett par stänkare ska se vad mina kompanjoner säger.


tjing tjong

Kul helg..


.....Roligast helg...ledig i morgon (lördag) på första gången på läääänge! å va händer i kväll? inte ett skit ska sitta hemma hela kvällen med familjen ,de kan väl va trevligt de med men de kan ja ju göra när som helst. Å vad ska ja göra i morrn? inte ett skit.


....de e sånna här dagar man önska man hade en vid sin sida. Sjuk hur tomt det kan bli. Hur ensam man kan känna sig.

"Tänk om han vore din vän"


.....Tänk om hann ändå vore våran vän josephine! de skull va nått de. HAHAHAHA.

Sitter hemma nu med mammas dun tofflor, tjock tröja å pepparmints the. Så förbannat kallt i detta hus..brr...tänkte lägga mig i soffan framför brasan sen när mamma kollat klart på bonde söker fru. Kom hem för en stund sen, varit hos emma. Hon hämta mej efter jobbet i går sen åkte vi å hämta Emmelie för hon va hos sin pappa i gårdsjö. Åkte hem till emma korka upp tre vin flaskor, fram med chips å dipp sen satt vi å lyssna på ballader å bara myste. Blev lite små rund om fötterna måste jag säga men va pigg som en lärka i morrse emmelie därimot mådde skit.

Duschade å gjorde i ordning oss sen drog vi till karlstad, käkade lite mat osv. På vägen hem så åkte emma framför å ja å emmelie bakom, emma kör om en bil ja hänger på ett par sekunder senare. Emmelie bad en bön kan ja lova. Möter en bil, å ja tänker hmm antingen får ja krocka med bilen ja kör om eller den som kommer emot mej, gasen i bott kan ja lova! va på hår stråt att vi kom om. puuuh. Nu i kväll har vi ätit kycklingsallad å slappat.

I morgon jobbar ja till sex sen ska jag hem till josephine. Glo en film lr något. Jobbar till tre på freda sen kommer syrran, noel å mats hit. Lille noel har nog växt mkt sen ja såg han! mosters älskling! sen i helgen vet ja inte vad som händer blir nog lugna puckar.

hejdå.


Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

segast.nu



Happ, ute för första gången på typ två månader va ja i går. Och de va precis som vanligt känner ju inte att ja missat något direkt..vart för full med å nu sitter man bakfull. Måste ha kolsyra när ja e bakis de enda knodd o josephine hade med kolsyra va en 5.9 öl så den fick ja slurpa i mig piggna faktiskt till :)

neeee nu behöver ja inte gå ut på ett tag igen kan fortf inte helt "slappna" av. blir en stor klump i magen när jag ser dig..
å sånt orkar ja inte med.

i da vill ja ha god mat godis cola o en mysig famn att ligga i. Vore inte fel.

hejdåhejdå

RSS 2.0