Jääääsp.

 
God morgon...eller middag.
 
Klockan är snart ett och jag har inte stigit upp fören nu. Visst, jag har varit vaken ett bra tag men har verkligen inte orkat röra mig. När jag vaknade så kändes det verkligen som om huvudet skulle trilla av..bobom bobom..hela huvudet pulserade...fy fasen.Tog en alvedon, en macka & ett stort glas juice sen somnade jag om en sväng. Och nu mår jag faktiskt helt okej! Huvud värken och illamåendet är borta, bara lite trött.
 
Kvällen igår vart verkligen lyckad! Sophia bjöd på jätte god mat, ost fylld kyckling inlindad i bacon, potatis&rotfrukter, sallad och en basilika&vitlök sås. Så himla gott var det! Sedan hade vi en stoor baginbox på bordet....så ena glaset efter det andra rann ner...rödvin oxå. Ja, ni kan ju förstå vad jag menar med huvudvärk idag....
 
KL tolv drog vi till stadt där det var jätte mycket folk! Vi gick direkt in på dansgolvet och där blev vi kvar ända tills det stängde. Förutom några pauser i baren då vi beställde cider, shot, och drink.....ja visst är det underbart att mixa alkohol sådär. Haha, men det var det bannemej värt för vi hade sååå roligt!
 
 
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen så jag blir människa. Kl halv två hämtar Mats mig, ska hem till syrran och laga fars dag middag som vi ska bjuda papporna på :) Efterrätten jag gjorde igår ska oxå med såklart. Vad har ni köpt till era pappor? Jag köpte kalsonger, och till Micke fick det bli en bok från Oliwer. Får hoppas dom blir nöjda!
 
Ha en fin dag och ge eran pappa en extra kram idag <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0