Chicken soupe...

 
God kväll!
 
Sitter nu ny duschad och vilar ett par sekunder innan det är dax att börja med kvällens middag, kyckling soppa! Mums, blir nog gott för min hals. Mådde ju lite bättre i söndags men det var kortvarigt. Har varit förkyld även denna vecka och idag även mått illa & haft huvudvärk. Vad är problemet?! Vitaminbrist?? Försvinn nu äckliga bakterier! Inte nog med det så får jag finnar hela tiden. Brukar aldrig ha det men dom senaste månaderna ploppar det fasen upp nya var och varannan dag. Så nu efter jag duschat har jag stått och klämt finnar i pannan tills jag fick ännu mer huvudvärk än vad jag redan hade!
 
Efter jobbet idag så åkte jag & Oliwer hem till min mormor, man hälsar på alldeles för sällan så idag kände jag att vi fick pallra oss dit! Fick nygräddade våfflor, kakor, godis osv.....ja, ni vet hur "mormoar" är. Det är aldrig för lite av det goda!
 
Nu har jag en väldigt rastlös son som hoppar och tjoar breve mig så är väl bäst jag lyfter på arslet och kilar ut i köket så vi får mat någon gång..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott med kycklingsoppa! Recept? Jag har aldrig gjort soppa.. :)

2012-11-22 @ 19:33:39
Postat av: Miia

Det var jag som skrev ovan.. :)

2012-11-22 @ 19:34:16
Postat av: Anonym

Den här va enkel å nyttig, fräs kyckling bitar i en stor kastrull, i med purjolök, broccoli, morötter, krydda med salt, peppatr, chili, häll på kinesisk soja sås å sedan ca 1 1,5 liter vatten å i med en höns buljong. Koka tills kycklingen är mör å grönsakerNa mjuka:-)

2012-11-22 @ 20:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0