En härlig helg går mot sitt slut.

 
Har haft en jätte mysig och trevlig helg. I fredags var Adde, Jesper & Nova här hela kvällen. Vi grillade, åt god mat och tjötade ända till klockan var elva. Nova & Oliwer höll igång hela kvällen, tror godiset höll dom vakna & pigga ;P
 
Lördagen bestod först av jobb men bara till klockan ett :) Efter det blev det en springtur och sedan tog vi cykeln hem till Lina & Gottan där vi spenderade eftermiddagen/kvällen. Oliwer badade i flera timmar, käkade glass och njöt av solen. Han var helnöjd som ni förstår :) Sedan på kvällen grillade vi oxfilé och knyten me färskpotatis,gräslök, rödlök och en stor klick smör på det. Det var lätt den godaste grillningen i år. muums! Till efterrätt bakade Lina kladdkaka och sedan satt vi bara ute och pratade hela kvällen. Timmarna sprang iväg och Oliwer somnade gott i Mickes knä. Klockan var nästan halv tolv när vi var hemma, mycket trevlig kväll hos älskade vänner.
 
 
 
 
 
Med tanke på dom sena kvällarna i helgen för lilla Oliwer så sov han jätte länge i morrse och både jag & Micke vaknade före honom. Efter en god frukost åkte vi sedan ut till Jutaviken för att hälsa på mamma & pappa i husvagnen. Där lös solen så jag placerade mig i en solstol och Oliwer & Noel tog årets första dopp, galna ungar!Sedan åt vi lunch, fikade och hade det mysigt hela dagen :)
 
Nu har vi precis rensat garderoben här hemma, sjukt tråkigt men har skjutit upp det alldeles för länge så det var bara att bita i det sura och ta tag i det. Skönt att det är gjort nu och att man äntligen fått lite ordning! Frågan är hur länge ordningen varar.....
 
Ska stoppa ner Oliwer i badet nu så han får tvätta håret, är nog fullt med klor sen igår och annat bös från sjön tidigare idag..
 
Micke är iväg för att handla ingredienser till tacosen som han har bestämt vi ska äta ikväll. Bra avslut på en bra helg!
 
Må gott
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0