Välkommen underbara helg.

 
Ni kan rita ett stort kors i taket för vet ni vad....jag har varit ledig idag!! OCH även i morgon :) Så himla skönt med en hel helgs ledighet. Som jag har njutit av att ha hela dagen ledig med min lilla älskling <3 Vi startade våran lediga fredag med att plocka upp Karolina & Inez för en tripp till Stellas lekland i Skövde. Där härjade vi runt ett par timmar innan magarna började kurra och det var dags för lunch,. Det blev hamburgare på max och sedan ett stopp på rattugglan på hemvägen för att köpa massa godis :)
 
Eftermiddagen har spenderats ute då solen äntligen ville komma fram. Ett solarie besök hanns även med för min del, ville få lite färg för i morgon är det party med stort P. Adde har sin 30 års fest i morgon och det är kändis tema. Vad jag ska vara avslöjar jag ej, men kommer säkert lägga upp en bild på instagram i morgon när jag är färdig stylad ;) Planerna för i morgon är att först hinna med att kika på raggarbilarna med Oliwer såklart, sedan blir det en snabb tripp till Skövde så Marre kan agera sminkös och efter det blir det fördrinkar på Linas & Gottans altan och sedan vidare till festen :) Ska bli såå roligt, kommer nog bli en galen kväll/natt ;) Oliwer ska sova hos mormor & morfar så även han kommer nog få en rolig kväll och bli lite extra bortskämd :)
 
Här hemma har vi nu precis ätit, Oliwer kollar nu på barnprogram och Micke diskar. Maten ikväll var såå mumsig, jag & Oliwer handlade färsk varmrökt lax på stan idag och den har vi mumsat ikväll. Riktigt smälte i munnen och var sannerligen värd varenda krona. Till det blev det årets första färsk potatis, sallad och en kall sås med löjrom, rödlök, citron och dill. Gissa om det var gott!!!
 
 
Planerna för resten av kvällen är att bara mysa i soffan med den stora godis påsen från rattugglan och en bra film. Godiset är väl inte helt i min smak då Oliwer absolut skulle plocka SJÄLV, välja SJÄLV och bestämma varenda sort i princip ;p
 
Ne nu ska jag göra min son sällskap där borta i soffan <3
 
Trevlig helg på er! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0