Och så var halva dagen borta.

 
Ja här hemma tog vi en ordentlig sovmorgon. Frukosten är precis bort plockad och tänderna borstade. Micke åkte till oxen i morrse och fixade i ordning en riktigt mumsig frulle med äggröra, färska frallor med curry/kyckling, grönsaker & annat gott pålägg! Så nu känns det som man kommer stå sig ett par timmar.
 
I går var jag ledig, morgonen startades med 1 timmes power walk och sedan svängde jag & Oliwer förbi min mormor där det bjöds på fika. Kl tre vad det sedan dax för kalas, två av Oliwers största kusiner hade fyllt år. Det bjöds på tacos, rödvin/öl, och massa godsaker till efterätt, choklad & kakor i alla dess former. Oliwer lekte såklart med sina minsta kusiner och vi andra satt och pratade. Framåt kvällen när fastrarna/mostrarna åkte hemmåt så blev vi kvar plus farmor och stor Micke. Oliwer kikade på trolltyg i tomte skogen och blev ompysslad av Robert och Simon, så trots att klockan var mycket höll han igång och hade fullt upp med både det ena och det andra. Vi vuxna spelade ett jätte roligt spel och smuttade rötjut. Halv tolv var klockan när vi kände att det var dax att börja knalla hemmåt. Oliwer somnade sittandes i trappan när han skulle klä på sig, lilla godingen. Varit vaken sedan åtta på morgonen och inte sovit midda, ändå orkade han hålla igång så länge!
 
Tack till Maria & Pierre för en fantastiskt trevlig eftermidda/kväll.
 
Idag har vi inga direkta planer, kanske åka till Töreboda och kika på Oliwers kusin när han spelar hockey match senare sen.  
 
Annars blir det en väldigt lugn söndag :)
 
Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0