Hopprepet.

 
Första dagen på nya dagiset har gått bra. Som jag misstänkte var det svårt att få liv i lilleman i morrse. Men väl på dagis rusade han in då han fick syn på Maggan, blev en stor bamse kram! Även till mat tanten Eva :) Han har ju med sig en fröken från gamla dagiset. Men Maggan och dom andra går ju på andra avdelningar nu. Lite sorligt på något vis, kommer sakna hackan. Österåsen var väldigt fräsch och fint men det var inte den där mysiga känslan. Hackan låg ju i två radhus och kändes på något vis lite "dagmammeaktigt". Det var alltid samma fröknar där eftersom det bara var en avdelning, dom satt och åt tillsammans allihop osv. Nu var det en matsal?! Som barnen kommer sitta i vid långa bord. Så Oliwers avdelning plus en till äter kvart över elva och sedan kommer dom andra kvart i tolv, och då måste ju dom andra vara klara. Sen är det ju väldigt mycket asfalt på ute gården...men andra ord bara asfalt. Hackan hade gräs och låg fint vid skogen......ja, Hackan var förbaskat bra.
 
Har nog varit mycket intryck idag med nya polare, fröknar och leksaker. För Oliwer var sååå trött trots att han sovit middag. Läste nalle puh och tiger efter kvällsmaten och sedan tackade han för sig och slockna så fort vi pussat godnatt <3
 
Jag ska slå mig ner i soffan med en skål vindruvor och kika på Sveriges mästerkock och sedan en serie som börjar direkt efter, en svensk serie som heter inkognito. Verkar vara något att ha!
 
Hoppas ni haft en kanoners start på veckan.
 
Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0