Sol, jordgubbar, glass & kaffe! då mår man gott :)

 
God afton!
 
Idag har solen varit framme, himla skönt! Jag & Oliwer har spenderat eftermiddagen hemma hos syster med familj. Suttit ute i trädgården och druckit kaffe & käkat jordgubbar med vanilj glass. Dom har sina utemöbler på ett perfekt ställe så det är helt lä. Har ju faktiskt inte varit så jätte varmt idag men där stekte solen på och det vart riktigt svettigt. Oliwer & Noel lekte hela tiden så man kunde sitta på arslet och bara slappa! ;)
 
När vi kom hem var det redan dags för kvällsmat, hade kvar sedan lunchen så det var bara att värma på. Kyckling med wook grönsaker i tikka masala sås och ris till det. Oliwer tyckte verkligen om det för efter andra potionen sa han "meee meee". Sååå tre potioner åt han matvraket! Med inkomster blir det även utgifter och det märktes i blöjan efter en stund....så då fick det bli ett bad. Medans han satt & plaskade i badet passade jag på att städa toaletten och torkade av torktumlare och tvätt maskin som var dammiga & fläckiga. Så med ett skinande rent badrum och en rosen doftande Oliwer tyckte jag det var dax att sätta sig i soffan och varva ner. Läste "Gustav & snåla glasstanten" fyra gånger för Oliwer. Hans favorit bok förtillfället, antagligen för att den handlar om glass :P
 
 
Trots protester fick jag honom tillslut i säng och han somnade som en stock. Han har somnat mycket snabbare dom senaste dagarna, annars brukar det ta iaf en halv timme innan han somnar..men har bara låtit han sova middag en timme nu i veckan. Annars har han sovit så länge han velat, ibland två timmar på dagen. Han börjar ju bli en stor kille nu så en timme är nog ganska lagom :)
 
Efter att det blivit tyst i Oliwers rum så har jag diskat och plockat i ordning i köket, vattnat blommorna åsådär..
Tänkte se en film nu. Den jag såg i går verkade bra i början men vart jätte seg efter ett tag, ingen hit!
 
Tänkte se den här nu ikväll:
 
 

I ett icke namngivet land i Afrika pågår en blodig inbördes konflikt. Maria är en vit kaffeplantageägare som vägrar att lämna sina ägor trots den fara hon utsätter sig själv och sin familj för. Plantagen har funnits i hennes familj i generationer och för Maria finns inget annat liv. Medan hon envist kämpar på med kaffeskörden planerar resten av hennes familj en flykt tillbaka till Frankrike.

Ha en trevlig kväll allesammans.

 
 

Kommentarer
Postat av: Frida axelsson

Äntligen är filmresensenten tillbaka:) och så är det självklart kul att även läsa om dina dagar, jag gillar att du bloggar igen. Hejja Malin!! :D

2012-06-26 @ 22:05:05
Postat av: Catherine

Håller med Frida, härligt att du är tillbaka här! :)

2012-06-27 @ 14:15:09
Postat av: Anonym

Kul att ni läser :))

2012-06-27 @ 22:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0