Tjao..


....Då va de sönda igen....helgerna går föör fort!

I går va vi ett gäng hos sandra sen blev de statt...jaaa så blire i bland. Lätt för andra att öppna käften när dom själva inte varit i min sits. Får bita sig i tungan å hålla händerna i styr varenda gång...tro mej de e inte lätt. Och hade de varit så för nån av er så hade ni nog fattat. Kvällen avslutades iaf med en pizza hemma hos sandra. sen knalla ja hem. I da har ja tvättat, varit hos sandra å druckit kaffe å ätit glass sen har ja o lina vart å käkat på donken. Har precis hämtat tvätten å duschat. Blir teven nu sen sängen tidigt. Är super seg...

I morrn e de månda, känns inte så jobbigt faktiskt för ja jobbar bara till ett :) sen blir de bio (yes man) å kek i skövde på kvällen. Händer väl inte mkt annat i veckan jobba å ett par promenader ska ja nog hinna med.

hej

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja så e d Malin... folk snackar ALLTID om saker som dom egentligen inte har någon aning om. Inte för att jag fattar vad du menar men vill bara säga till dig att jag förstår att det är svårt att bita sig i tungan...så varför göra det?! ;)

Tänkte bara höra me dig hur det blir med festen? Och om bion va bra? :)

Puss puss

2009-01-21 @ 15:08:04
URL: http://lindapetterssonstorsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0